Продавница

Showing 17–32 of 75 results

 • Berberis Golden Rocket

  Акција! 900 ден 450 ден
  Нарачај
 • Berberis Orange Rocket

  Акција! 800 ден 450 ден
  Нарачај
 • Berberis Rosy Rocket 30cm 2L

  Акција! 850 ден 450 ден
  Нарачај
 • Berberis Tiny Gold

  Акција! 750 ден 450 ден
  Нарачај
 • Buxus Faulkner 2L - 30/40cm

  Buxus Faulkner 2L – 30/40cm

  Акција! 800 ден 450 ден
  Нарачај
 • Buxus Faulkner p9 Шимшир

  Buxus Faulkner Шимшир p9 – 20cm

  Акција! 300 ден 200 ден
  Нарачај
 • Chamaecyparis ‘Ivonne’ – 3L саксиско производство

  Акција! 800 ден 500 ден
  Нарачај
 • Diablo Ninebark 120cm – цветна ограда

  Акција! 1,800 ден 1,200 ден
  Нарачај
 • Garden Genie – Градинарски ракавици

  Акција! 900 ден 450 ден
  Нарачај
 • Andora Compacta 2L

  Juniperus Andora Compacta 2L

  Акција! 800 ден 400 ден
  Нарачај
 • Juniperus Blue Chip - 2L саксиско производство

  Juniperus Blue Chip 2L

  Акција! 450 ден 300 ден
  Нарачај
 • Juniperus Blue Star 15cm

  Juniperus Blue Star 15cm+ (4 парчиња)

  Акција! 2,500 ден 1,150 ден
  Нарачај
 • Juniperus Blue Star

  Juniperus Blue Star 15cm+ 2L

  Акција! 800 ден 400 ден
  Нарачај
 • Juniperus Gold Shachtz 2L

  Juniperus GoldSchatz 2L

  Акција! 800 ден 400 ден
  Нарачај
 • Juniperus Mint Julep

  Juniperus Mint Julep

  Акција! 600 ден 400 ден
  Нарачај
 • Juniperus Moonglow - 140cm,12L саксиско производство

  Juniperus Moonglow 140cm 12L

  Акција! 1,500 ден 750 ден
  Нарачај

Showing 17–32 of 75 results