Политика на приватност

За нас

Нашиот веб – www.zelenaoaza.net,

Моја Продавница доо , друштво за трговија, производство и услуги на интернет!

Ул.Црногроска 14/2

Кои лични податоци ги собираме и зошто

За успешно да ги обработиме нарачките, потребни ни се име и презиме на нарачателот, адреса за доставување, е-маил адреса и број на телефон. Со помош на споменатите податоци можеме да ги испорачаме саканите производи, како и да ги известиме купувачите за моменталниот статус на нарачката.

Во име на нашата компанија Моја Продавница доо се обврзуваме дека ќе ја чуваме приватноста на сите наши купувачи. Ги собираме само неопходните основни податоци за купувачите (корисниците) и податоците неопходни за работа и информирање на корисниците согласно добрите деловни обичаи и со цел давање квалитетна услуга. На купувачите им даваме можност за избор вклучувајќи можност за одлука дали сакаат да се одјават или не од маилинг листата. Сите податоци за купувачите/корисниците грижливо се чувани од губење, уништување, фалсификување или неавторизиран пристап. Вработените во Нени комапни се обврзани да ја почитуваат доверливоста на вашите податоци.

Покрај наведените податоци, собираме, анализираме и обработуваме податоци во врска со производи кои нашите посетители ги пребаруваат и ги купуваат, како и страниците кои ги посетуваат. Добиените податоци ги користиме со цел да ја подобриме понудата и изгледот на нашата веб страна и да им овозможиме на посетителите едноставно користење и сигурно и лесно купување.

Личните податоци не се содаваат само со корисничката интеракција со вашиот сајт. Личните податоци се генерираат и од техничките процеси како контакт форми, коментари, колачиња, аналитики и вградувања од трети страни.

Стандардно не собираме никакви лични податоци за посетителите, освен податоците кои се наведени во корисничкиот профил на регистрираните корисници.Коментари

Во овој дел можете да ги видете сите информации кои се зачувуваат преку коментарите. Ги имаме забележано податоците кои WordPress ги собира.

Мултимедија

Во овој дел можете да ги видете информациите кои може да бидат откриени од корисниците кои може да прикачуваат датотеки. Сите прикачени датотеки ќе бидат јавно достапни.

Контакт форми

Информациите испратени преку контакт формата се чуваат одреден период за сервиси поврзани со корисниците, но тие информации не се користат за маркетинг цели.

Колачиња

Во овој дел треба да наведете листа на колачиња кои вашиот веб-сајт ги користи, вклучувајќи ги тие од вашите додатоци, социјални профили и анлитики. Ние обезбедивме колачиња кои WordPress стандардно ги инсталира.

Со кого ги споделуваме вашите податоци

Моја Продавница доо ,освен со курирска служба која има договор за да ги достави пратките,ние не ги споделуваме личните податоци со други лица или компании.

Колку долго ги чуваме вашите податоци

Податоците од контакт формата се чуваат 6 месеци, аналитичките податоци – 1 година или нарачките на купувачите се чуваат 2 години.