Прскалки

Showing all 5 results

 • Прилагодлива прскалка (7 начини на распрскување)

  Акција! 600 ден 400 ден
  Нарачај
 • prskakla so 4 vida mlaz

  Прскалка со 4 видови млазници

  Акција! 500 ден 350 ден
  Нарачај
 • prskalka za voda

  Само-ротирачка прскалка за наводнување

  Акција! 500 ден 300 ден
  Нарачај
 • Сет(4) – Градинарски конектор за црево

  Акција! 600 ден 350 ден
  Нарачај
 • Систем за наводнување (10m) капка по капка

  Акција! 1,200 ден 650 ден
  Нарачај

Showing all 5 results