Акција!

Thuja Smaragd 120cm – форма ТОПКА -1

1,500 ден

Thuja occidentalis Smaragd оформена во вид на ТОПКА

 • Форма : Топка
 • Висина:120cm / Ширина на топка:40cm+
 • Целосно отпорно на ниски температури
 • Погодно за садење на растојание или оформување жива ограда
 • Толерира широк спектар на почви, успева во секоја добро дренирана почва
 • Се препорачува засадување на места на полно сонце, иако толерира и делумна сенка.
 • Максимална висина која ја достигнува е од 4-6 m и ширина 1-1,8 m.
 • Годишно прираснува околу 15-20 cm.
 • Кроењето се препорачува да се изврши напролет, пред да започне новиот раст.
 • Меѓусебното растојание помеѓу садниците се препорачува да биде 60-90 cm.
 • Смарагдно зелената боја која ја задржува преку целата година
 • Минималната потреба од нега
Количина:

Рецензии

Сеуште нема коментари.

Бидете први кои ќе разгледате “Thuja Smaragd 120cm – форма ТОПКА -1”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *