Градина

Showing 1–16 of 75 results

 • Buxus Faulkner p9 Шимшир

  10ком. Buxus Faulkner Шимшир p9 – 20cm

  Акција! 2,000 ден 999 ден
  Нарачај
 • 2 RGB Соларни LED лампи

  2 RGB Соларни LED лампи

  Акција! 1,000 ден 650 ден
  Нарачај
 • Picea Conica novogodisni bozikni elki

  2 Новогодишни/бошиќни елки (Picea Konika)

  Акција! 1,200 ден 650 ден
  Нарачај
 • 3 x Thuja Aurea Nana 5L

  3 x Thuja Aurea Nana 40cm

  Акција! 3,000 ден 1,000 ден
  Нарачај
 • 4 RGB Соларни LED лампи

  4 RGB Соларни LED лампи

  Акција! 2,000 ден 999 ден
  Нарачај
 • 4 Соларни светилки за двор

  Акција! 2,000 ден 1,200 ден
  Нарачај
 • 5 Buxus Faulkner 30/40cm

  5 Buxus Faulkner 30/40cm

  Акција! 2,500 ден 1,200 ден
  Нарачај
 • 5 Thuja Danica 25cm

  5 Thuja Danica 25+cm

  Акција! 2,500 ден 1,500 ден
  Нарачај
 • 5 Thuja Danica Gold 20+cm

  5 Thuja Danica Gold 20+cm

  Акција! 3,500 ден 1,850 ден
  Нарачај
 • 5пар. Thuja Danica 35-45cm /5L

  Акција! 3,000 ден 2,300 ден
  Нарачај
 • 6 Buxus Faulkner 20cm

  6 ком. Buxus Faulkner Шимшир p9 – 20cm

  Акција! 1,500 ден 750 ден
  Нарачај
 • Acer Palmatum Atropurpureum 2L – саксиско производство

  Acer Palmatum Atropurpureum 50cm, 2L

  Акција! 800 ден 650 ден
  Нарачај
 • Acer palmatum Deshojo - 2L

  Acer palmatum Deshojo – 2L

  Акција! 800 ден 550 ден
  Нарачај
 • Acer Palmatum Katsura 2L

  Acer Palmatum Katsura 2L

  Акција! 650 ден 550 ден
  Нарачај
 • Berberis Admiration 30cm 2L

  Акција! 850 ден 450 ден
  Нарачај
 • Berberis Concorde

  Акција! 780 ден 450 ден
  Нарачај

Showing 1–16 of 75 results