Акција!

Thuja Holmstrup 5L-70/80cm- саксиско производство

1,100 ден 550 ден

Зимзелен вид наменет за создавање жива ограда или единечно одгледување.

  • Моментална висина:70/80cm 5Lсаксија
  • Се одразува по густата и кадрава структура
  • Достигнува максимална висина до 3.5m и дијаметар од 1m
  • Годишен раст во просек: 10cm висина,4cm ширина
  • Толерантен вид на оформување
  • Пожелно е да се посади во добро издренирана почва богата со минерали.
  • Претпочита сончеви позиции или делумна сенка.
  • Толеранција на одредена сувост на почвата,затоа е потребна постојано влажна почва.
  • Препорачано растојание од садник до садник за жива ограда е 70cm
Количина:

Рецензии

Сеуште нема коментари.

Be the first to review “Thuja Holmstrup 5L-70/80cm- саксиско производство”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *