Акција!

Diablo Ninebark 120cm – цветна ограда

1,800 ден 1,200 ден

Добро позната сорта на цветна жива ограда.
Импресивен изглед со впечатливо темно црвени листови и бели цветови на пролет.

  • Повеќегодишен – листопаден вид
  • Моментална висина: 120cm /2L саксија
  • Бара позиција на сонце
  • Лесен за одгледување
  • Може да се посади во група или индивидуално
  • Подлежи на кроење, може да се одгледува во саксии или директно во почва
  • Не е толерантен на суша
  • Годишен прираст 40cm
  • Достигнува висина до 3m
  • Расте густо и компактно
Количина:

Рецензии

Сеуште нема коментари.

Be the first to review “Diablo Ninebark 120cm – цветна ограда”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *