Сетови

Showing 1–16 of 18 results

 • Buxus Faulkner p9 Шимшир

  10ком. Buxus Faulkner Шимшир p9 – 20cm

  Акција! 2,000 ден 999 ден
  Нарачај
 • Picea Conica novogodisni bozikni elki

  2 Новогодишни/бошиќни елки (Picea Konika)

  Акција! 1,200 ден 650 ден
  Нарачај
 • 3 x Thuja Aurea Nana 5L

  3 x Thuja Aurea Nana 40cm

  Акција! 3,000 ден 1,000 ден
  Нарачај
 • 5 Buxus Faulkner 30/40cm

  5 Buxus Faulkner 30/40cm

  Акција! 2,500 ден 1,200 ден
  Нарачај
 • 5 Thuja Danica 25cm

  5 Thuja Danica 25+cm

  Акција! 2,500 ден 1,500 ден
  Нарачај
 • 5 Thuja Danica Gold 20+cm

  5 Thuja Danica Gold 20+cm

  Акција! 3,500 ден 1,850 ден
  Нарачај
 • 5пар. Thuja Danica 35-45cm /5L

  Акција! 3,000 ден 2,300 ден
  Нарачај
 • 6 Buxus Faulkner 20cm

  6 ком. Buxus Faulkner Шимшир p9 – 20cm

  Акција! 1,500 ден 750 ден
  Нарачај
 • Juniperus Blue Star 15cm

  Juniperus Blue Star 15cm+ (4 парчиња)

  Акција! 2,500 ден 1,150 ден
  Нарачај
 • Juniperus Moonglow 25cm

  Juniperus Moonglow 25cm (6 за 750ден)

  Акција! 2,000 ден 750 ден
  Нарачај
 • Juniperus Moonglow – 60cm

  Juniperus Moonglow 60cm+ (3 парчиња)

  Акција! 2,500 ден 999 ден
  Нарачај
 • Thuja Danica 20+cm, 2L

  Thuja Danica 20+cm, 2L (6 парчиња)

  Акција! 2,500 ден 1,500 ден
  Нарачај
 • Thuja Danica 25-30cm 5L (2 парчиња)

  Thuja Danica 25-30cm 5L (2 парчиња)

  Акција! 2,500 ден 999 ден
  Нарачај
 • Thuja Smaragd 30cm – 10 парчиња

  Акција! 3,000 ден 1,250 ден
  Нарачај
 • Thuja Smaragd 30cm (6 парчиња)

  Акција! 2,500 ден 850 ден
  Нарачај
 • Thuja smaragd 40-50cm

  Thuja smaragd 40-50cm (5 парчиња)

  Акција! 2,500 ден 1,250 ден
  Нарачај

Showing 1–16 of 18 results