Акција!

Juniperus Blue Chip 2L

(1 рецензија)

390 ден

Juniperus Blue Chip – Хоризонтално полегната смрека со убава сребренасто-сина боја на игличките.

  • Расте најмногу до 30 cm во висина
  • Во дијаметар може да достигне повеќе од 1 – 1,5m.
  • Сака сончеви позиции
  • Прави исклучително густ покривач и се користи за покривање на површини за камени градини и алпинетуми.
  •  Може да се одгледува и во жардињери на балкони.
  • Не ја менува бојата ,останува иста и во текот на зимските денови.
  • Умерено залевање со вода.Да не се исуши почвата но и да не е изложено на постојана влага.

Достапно по нарачка

Количина:

1 рецензија за Juniperus Blue Chip 2L

  1. Војмир

    Одлично, супер 👌👌👌👌👍👍👍

Додај преглед

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *