Единечни

Showing 33–41 of 41 results

 • Thuja Smaragd 140cm

  Thuja Smaragd 140cm – 15L

  Акција! 1,550 ден 1,100 ден
  Нарачај
 • Thuja Smaragd 150cm – Форма СПИРАЛА

  Акција! 3,100 ден 1,800 ден
  Нарачај
 • Thuja Smaragd 160/180cm Туја Смарагд

  Thuja Smaragd 160/180cm Туја Смарагд

  Акција! 1,800 ден 1,200 ден
  Нарачај
 • Thuja Smaragd 50cm

  Thuja Smaragd 40/50cm – 2L

  Акција! 800 ден 400 ден
  Нарачај
 • Thuja Smaragd 60/70cm – 3L

  Акција! 800 ден 450 ден
  Нарачај
 • Thuja Smaragd 70cm+

  Thuja smaragd 70-90cm, 5L

  Акција! 1,500 ден 550 ден
  Нарачај
 • Thuja Smaragd Gold 60cm 5L

  Thuja Smaragd Gold 60-70cm, 5L

  Акција! 1,200 ден 600 ден
  Нарачај
 • Thuja Smaragd p9 – 30cm / 1 парче

  Акција! 350 ден 200 ден
  Нарачај
 • Прилагодлива прскалка (7 начини на распрскување)

  Акција! 600 ден 400 ден
  Нарачај

Showing 33–41 of 41 results