Акција!

Ѓубриво – Хомогенизиран низински тресет 5L

90 ден

Состав:

  • pH во H2O – 5,5-6,5%
  • Органски материи: 52,36%
  • Вкупен азот: 1,66%
  • Вкупен фосфор (P2O5): 0,79%
  • Вкупен калиум (K2O): 1,46%
  • Вкупен калциум (CaO): 2,04%
  • Вкупен магнезиум (MgO): 1,34%
Количина:

Рецензии

Сеуште нема коментари.

Be the first to review “Ѓубриво – Хомогенизиран низински тресет 5L”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *