Акција!

Соларни Улични LED рефлектори 20W, 40W, 60W

3,000 ден 2,300 ден

20W – 1500ден
40W – 2000ден
60W – 2300ден
Соларно LED улично осветлување – совршено и економично решение за осветлување на надворешниот простор и сигурност на вашите улици, градини, паркинг и дворови.

Еколошки соларен рефлектор со 100% соларно полнење,ја намалува потрошеноста на гориво и го елиминира загадувањето.

Емитува силна светлина со одличен квалитет која го подобрува осветлувањето и ноќната видливост.

  • Автоматско вклучување и исклучување
  • Работно време: 8-10 часа
  • Движечки сензор
  • Соларен панел: 6V/6W ; 6V/9W ; 6V/14W
  • Моќност: 20W,40W,60W
  • Домет: 20W = 60m2
  • Домет: 40W = 120m2
  • Домет: 60W = 180m2

Одличен за врнежливо и облачно време

Во понудата не се вклучени држачи за светилките.

Out of stock

Рецензии

Сеуште нема коментари.

Be the first to review “Соларни Улични LED рефлектори 20W, 40W, 60W”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *