Акција!

Интелигентен систем за наводнување растенија

1,500 ден

 • Интелигентен автоматски систем за наводнување растенија
 • Уред за самополевање со тајмер
 • Овозможува да наводнувате повеќе саксии со растенија одеднаш (2 до 12 саксии), со што заштедувате време и напор
 • Опремен со цевчиња кои наводнуваат бавно, континуирано или насочено според вашите потреби, притоа избегнувајќи ерозија на почвата
 • Преку копчињата на уредот, лесно се поставува интервалот на наводнување: деновите и времето на наводнување
 • Се користи во домови, градини, канцеларии, балкони, мали оранжерии итн.
 • Погоден за сите видови растенија
 • Лесен за употреба, брзо се поставува: само ставете ги цевчињата во балон со вода за наводнување со едниот крај, а другиот во растенијата и притиснете на копчето
 • Напојување: USB кабел
 • Материјал: PVC
 • Проток на вода: 1,2-1,5L/min.
 • Напомена: потребна е чиста вода во мирување за да се избегне блокада. Не виткајте ги влезните и излезните цевки и капиларните цевки, за да не влијаете на работата на наводнување и ефектот на проток.
Количина:

Рецензии

Сеуште нема коментари.

Бидете први кои ќе разгледате “Интелигентен систем за наводнување растенија”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *